daku sah menjadi miliknya

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 21 Mac 2012

shoppping brg bby part1

lame nye xshare sumthing kat cni..sbb nye cam xde mood je nak menulis...just nak tepek kt kat cni hasil2 tangkapan yg sue n hubby dapat time g bby fail @MV on 10th mac...

xbli byk pon sbb target nak bli brg2 yg besar je dl mase shopim ngan hubby ni...sue br masuk 22w time tu,memangla org ckp x elok sgt bli awal2 brg2 bby ni..tp ble pk2 time nila ley dapat murah2 sket n hubby pon ade utk tlg angkat2 brg,trus grab ape yg patut.. nnt perut dah besar,tkt xlarat je...huhu....


hasil tangkapan:
- set bantal pureen
- baju bby (5psg)
- mittens n booties (4psg)
- changing mat bebe's
- breastpump medela swing (berpeluh gakla mase nok byr) huhu..
- combo warmer+steriliser little bean
- warmer in car autumn
- storage pack autumn
 - disposable breast pad bebe's
- sandal scholl (yg ni bli kt dlm Jusco) xthn lenguh kaki...

tu jela kot...memang riban2 gakla abis...berpeluh2 hubby i nak membayar...brg yg kecik2 lom bli lagi..mb akan bli thiz week time bby fair kat danga city mall....hope harganya murah2....

2 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam