daku sah menjadi miliknya

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 16 April 2011

our flower boys...

ni sebenarnye entri yang dah sgt2 basi..hehe..saje je sbb dah kekeringan idea,so nak letak la jugak orang2 yang bertungkus lumus dalam menjayakan majlis ktrg..

so, part 1: our flower boys...
xla bwk bunge2 pon...saje je..kasi cantik sket name..hehehe.....diorg ni sebenarnye bawak dulang hantaran..kire ok la kan..lain dr yang lain..biasenye kalo kite g majlis kawen,asek gadis2 sunti je yang bawak dulang hantaran..kali ni,kite kasi can kat jejaka2 plak nak tunjukkan kan skil diorang...

xmo berleter panjang2..eventho,berleter is one of the petua utk panjang umo..nnt byk2 berleter,org xsukeee plak..ngeh5...enjoy da pics ya...










extra~extra





ni baru part 1..nnt sue cite lagi on the next entri eh..kamu..kamu..kamu.. yang byk berkorban segala nye utk majlis kami.tq again..again n again....kalo gamba korang xde dalam blog sue bukan bermakna sue xhargai jasa korang..nnt sue wt skit2 eh..mestila kne ade entri yang specialkan..xkan nak sumbat semua orang dalam 1 entri..xspecial la plak kan...hehehe...

1 ulasan:

  1. Flower girls kalau lelaki kita panggil Page Boy ;)

    BalasPadam